﻿Ten parametr określa, który tryb roboczy jest ustawiany natychmiast po zresetowaniu urządzenia.

Dla "Przywróć tryb roboczy przed resetem": Tryb ustawiony przed resetem zgodnie z obiektem trybu roboczego jest ustawiany ponownie po fazie inicjalizacji urządzenia. Tryby pracy, które zostały ustawione przez funkcję o wyższym priorytecie przed resetem (wymuszony, status okna, status obecności) nie są aktualizowane.
